top of page
Container Ship

Leverans- och Returpolicy

Nedan finner du leverans- och Returpolicy av Småhus på hjul i Sverige.

  1. Leverans
 

1.1. Leveransmetoder: Vi erbjuder leverans av våra minihus på hjul inom Sverige. De specifika leveransmetoderna och tillhörande avgifter kommer att kommuniceras till köparen under beställningsprocessen.
 

1.2. Leveranstid: Vi gör allt för att leverera produkten inom den överenskomna tidsramen. Observera dock att leveranstiderna kan variera beroende på faktorer som tillgänglighet, produktionstid och fraktlogistik. Vi kommer att ange en uppskattad leveranstid vid köptillfället.
 

1.3. Leveransadress: Det är köparens ansvar att ange en korrekt och fullständig leveransadress. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar eller leveransproblem som uppstår till följd av felaktig eller ofullständig adressinformation som lämnas av köparen.
 

1.4. Inspektion vid Leverans: Vid leverans måste köparen eller deras auktoriserade representant vara närvarande för att ta emot och inspektera produkten. Det är viktigt att noggrant inspektera minihuset på hjul för eventuella synliga skador eller avvikelser. Om några problem identifieras måste de omedelbart rapporteras till oss.

  3. Skador under Frakt

3.1. Skadekrav: Om köparen upptäcker några skador på produkten under frakten måste det rapporteras till oss omedelbart. Köparen bör dokumentera skadorna med fotografier och lämna all nödvändig information. Vi kommer att samarbeta med fraktbolaget för att lösa problemet och initiera eventuella nödvändiga försäkringsanspråk.

3.2. Ersättning eller Reparation: Beroende på omfattningen av skadorna kommer vi antingen att ordna med utbyte av de skadade delarna eller schemalägga en reparation. Vi kommer att göra allt för att minimera besväret för köparen och lösa situationen inom rimlig tid.

  2. Returer

2.1. Berättigande för Retur: Vi accepterar returer endast i fall där produkten är defekt eller inte överensstämmer med de angivna specifikationerna. För att vara berättigad till en retur måste köparen meddela oss inom [antal dagar] från leveransdatumet och lämna stödbevis för defekten eller bristen.

2.2. Returprocess: Om en retur godkänns kommer vi att ge köparen instruktioner om hur man returnerar produkten. Köparen måste följa dessa instruktioner noggrant. Returer måste skickas i originalförpackningen eller i en förpackning av likvärdig skyddskvalitet för att säkerställa en trygg transport.

2.3. Returfraktkostnader: Om returen godkänns på grund av en defekt eller brist kommer vi att bära de rimliga returfraktkostnaderna. Om returen begärs av någon annan anledning som inte kan tillskrivas oss kommer köparen att ansvara för returfraktkostnaderna.

2.4. Återbetalning eller Ersättning: När vi har mottagit den returnerade produkten och verifierat defekten eller bristen kommer vi antingen att utfärda en återbetalning eller erbjuda en ersättning, efter eget gottfinnande. Köparen kommer att meddelas om lösningen och den förväntade tidsramen för återbetalning eller ersättning.

Kontaktinformation

För frågor, bekymmer eller hjälp angående leverans eller returer, vänligen kontakta vårt kundsupportteam på:

Skandinaviska Småhus 

Albybergsringen 116

13769 Österhaninge
Stockholm, Sverige

info@urbania.se

 +46 08 559 267 64

bottom of page