top of page
MARMARIS-2-2.jpg

The Next
BIG THING

En hållbar och levande gemenskap av småhus på hjul. 
Vi introducerar en spännande ny gemenskap som omfattar frihet, hållbarhet och ett enklare sätt att leva!

En Hållbar Småhus Community i Sverige

Våra kompakta och mobila hem kommer att erbjuda prisvärda boendelösningar och främja en minimalistisk och miljömedveten livsstil.Vår vision syftar till att skapa en unik, integrerad gemenskap som främjar gemenskap, social interaktion och ger en alternativ livsstil.

 • Vi är dedikerade till att erbjuda prisvärda boendelösningar och attrahera de som söker en alternativ livsstil. Miljömedvetenhet är kärnan i vårt arbete och vi använder metoder som regnvattenuppsamling och avfallshanteringssystem. Vi följer noggrant de lokala områdes- och byggreglerna för att säkerställa en smidig process.
   

 • Vår vision är att etablera levande, självförsörjande samhällen som ger fördelar och möjligheter för dem som söker ett effektivt boende. Genom att skapa en gemenskap av småhus på hjul vill vi omdefiniera boende och bidra till en hållbar framtid.
   

 • Småhus på hjul är kostnadseffektiva alternativ till traditionella bostäder och ger ägarna ökad frihet och flexibilitet. Du kan äga ditt eget hem utan stora bolån och samtidigt njuta av rörligheten som våra hus erbjuder.
   

 • Våra samhällen fokuserar på hållbar design för att minimera miljöpåverkan. Solpaneler och regnvattensystem är några exempel på hur vi minskar koldioxidavtrycket. Delade utrymmen som trädgårdar och samlingsplatser främjar kopplingar och gemenskap.

 • Varje småhus har välplanerad infrastruktur och nödvändiga faciliteter. Vi integrerar bekvämligheter som vatten, el, avfallshantering och höghastighetsinternet på ett smart sätt. Vi erbjuder även resurser som bibliotek och hälsocenter för att berika invånarnas upplevelse.
   

 • Vårt projekt involverar samarbete med lokala myndigheter, stadsplanerare och hållbarhetsexperter. Genom att engagera relevanta parter säkerställer vi att våra byggnader följer regler och standarder.
   

 • Vi börjar med ett samhälle, men vårt mål är att expandera. Genom att dela våra bästa metoder och framgångshistorier hoppas vi inspirera andra regioner i Sverige att följa vår modell och lindra bostadskrisen.
   

 • Urbania Småhus erbjuder en innovativ lösning på bostadsbristen. Med prisvärda, flexibla och miljövänliga alternativ främjar vi samhällsengagemang och social sammanhållning. 
   

 • Tillsammans kan vi bygga en ljusare framtid där bostadsbrist är ett minne blott och individer och familjer kan trivas i sina egna kompakta men bekväma små hus på hjul.

MARMARIS-1.jpg

SS2023

Frihet.

Urbania Småhus Community

Upplev glädjen i ett kompakt boende utan att kompromissa med komfort eller stil.

Vårt genomtänkta samhälle erbjuder delade utrymmen för meningsfulla kontakter och levande samhällsliv. Gå med i en gemenskap av likasinnade individer som värdesätter hållbarhet, minimalism och naturens skönhet. Var en del av något extraordinärt. Skapa bestående minnen, vänskap och en livsstil du alltid har drömt om. Kontakta oss nu för att lära dig mer om hur du kan säkra din plats i Nordisk Småhus Community. Upplev friheten och tillfredsställelsen av ett litet hus idag!

bottom of page