top of page
tiny-house-002-1800x1800.jpg
feecc3306fe087fdc8f988b3c81c353c.jpg

OM URBANIA SMÅ HUS

Vi strävar efter att ge individer och samhällen möjlighet att hitta innovativa bostadslösningar som motsvarar deras unika behov.

Välkommen till Urbania Småhus!

Välkommen till Urbania Småhus – Sveriges främsta leverantör av innovativa och hållbara boendelösningar. Vår passion är att tackla den pågående bostadsbristen och förändra sättet människor lever på. Vår vision är enkel: erbjuda prisvärda, flexibla och miljövänliga hem som ger individer möjlighet att omfamna en livsstil av frihet och enkelhet.

På Urbania Småhus förstår vi utmaningarna som många står inför när de söker bostad i dagens snabba tempo. De höga priserna och den begränsade tillgången på traditionella hem har gjort det svårt för individer och familjer att hitta en plats som känns som deras egen. Här kommer vi in i bilden.

Vårt team av engagerade arkitekter, designers och hantverkare har gått samman för att skapa en unik lösning – småhus på hjul. Dessa kompakta och stilfulla hem är designade för att maximera utrymme och funktionalitet, vilket låter dig leva bekvämt utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet. Vi har noggrant utformat varje småhus med genomtänkt uppmärksamhet på detaljer för att erbjuda alla nödvändiga bekvämligheter för en behaglig livsstil.

En av de främsta fördelarna med våra småhus på hjul är deras rörlighet. Tänk dig möjligheten att förflytta ditt hem vart livet än tar dig. Oavsett om du vill utforska den svenska landsbygden eller ändra din stadsmiljö, ger våra hus på hjul dig friheten att omfamna en verkligt nomadisk livsstil. Med minimal miljöpåverkan och möjligheten att leva off-grid, kan du leva i harmoni med naturen och minska din koldioxidavtryck.

Vi tror att hållbart boende bör vara tillgängligt för alla. Därför är det vår mission att göra våra småhus på hjul prisvärda och nåbara för en bred publik. Vi samarbetar nära med våra leverantörer och partners för att säkra högkvalitativa material samtidigt som vi håller kostnaderna låga, vilket ger dig direkt besparingar. Vi anser att varje individ förtjänar en trygg och bekväm plats att kalla hem, och vi är fast beslutna att göra detta till verklighet.

Med Urbania Småhus snabba och unika process kan ditt hus vara klart på 3-4 veckor när alla material är på plats. Vi levererar och installerar ditt hus med hjälp av en kran om det behövs. Slutförandet på plats tar normalt endast 1-2 dagar och ger dig en smidig och problemfri lösning.

1dc52506a9745a5731bb922e140713a0.jpg

Våra Vission

På Urbania Småhus har vi en vision om att revolutionera sättet människor lever på genom att erbjuda innovativa, hållbara och noggrant tillverkade småhus på hjul. Vi strävar efter att vara ledande inom leverans av högkvalitativa, anpassningsbara och mångsidiga bostäder som ger individer och samhällen möjligheten att omfamna en enklare och mer miljömedveten livsstil.

Vi är djupt engagerade i att forma en kultur av kreativitet och kontinuerlig förbättring. Genom att utmana konventioner strävar vi ständigt efter att skapa småhus på hjul som är unika och inspirerande.

Vår åtagande för miljön är centralt. Vi strävar efter att minimera vår ekologiska påverkan och främjar hållbart leverne. Varje hus är designat med hänsyn till miljön, med användning av miljövänliga material, energieffektiva system och hållbara byggmetoder.

Hantverk och detaljer är våra stoltheter. Vår noggranna precision och omsorg vittnar om vår strävan efter enastående kvalitet, långsiktig hållbarhet och tidlös design.

Våra kunder är vår drivkraft. Genom att lyssna på deras önskemål och erbjuda skräddarsydda lösningar strävar vi efter att överträffa deras förväntningar. Vår kundservice är en kontinuerlig resa – från design till leverans och därefter.

Vi tror på styrkan i gemenskap. Vårt engagemang sträcker sig bortom våra småhus – vi stödjer aktivt initiativ som främjar hållbarhet och småhusrörelsen. Genom att främja anslutningar och samarbeten bygger vi starka gemenskaper.

Att omfamna en minimalistisk livsstil är vår filosofi. Genom våra småhus inspirerar vi individer att leva avsiktligt och prioritera upplevelser över ägodelar. Våra småhus ger friheten att leva hållbart och skapa meningsfulla kopplingar.

Vi driver vår verksamhet med integritet och transparens. Vårt åtagande för etiska affärsprinciper genomsyrar allt vi gör – från våra anställda till våra partners och leverantörer. Ansvarsfull tillverkning och drift är vår grund.

Lärande och tillväxt är våra grundpelare. Genom ständig utveckling och genom att vara i framkant av branschutveckling, levererar vi ständigt innovativa och banbrytande lösningar.

Vår vision är oförändrad – att inspirera en global rörelse för hållbart leverne. Genom småhus på hjul skapar vi möjligheten för individer att omfamna enklare och meningsfulla livsstilar. Välkommen till Nordisk Småhus, där drömmar om ett hållbart och berikande liv i ditt drömhus på hjul blir verklighet.

10c7ed11b9597c62a8291cd4da2b5efb-2.jpg

Varför Urbania Småhus

Vårt företag grundades 2023 med visionen att bygga smartare och mer personliga hus till ett pris som gör det möjligt att förverkliga husdrömmar. Vårt mål var att producera enkla, kvalitetsmedvetna och stilfulla bostadshus som ger en personlig touch till ett överkomligt pris. Urbania Småhus strävade efter att ge våra kunder en effektiv och smart helhetslösning.

Vår mål på Urbania Småhus är att vara det föredragna valet och ta bostadsbranschen till nästa nivå!

 

Vi vill inspirera och visualisera husdrömmar med den senaste tekniken. Vårt mål är att förenkla hela byggprocessen och skapa trygghet från början till slut.

Det gör oss till en flexibel partner som kan erbjuda klimatmedvetna och snabba leveranser till konkurrenskraftiga priser. Vi ser till att dina projekt slutförs i tid och vi tar på oss det övergripande ansvaret så att du kan koppla av.

 

Våra husmoduler byggs i varma och torra fabriker, vilket eliminerar påverkan av vädret. Vid byggnation på plats är risken stor att huset utsätts för regn, vilket kan orsaka fuktproblem i konstruktionen.

 

Vi erbjuder ett klimatmedvetet förhållningssätt till husbyggande. Eftersom hela tillverkningen av nyckelfärdiga huset sker i fabriken krävs endast en transport för att få huset på plats. Montering sker vanligtvis på bara en arbetsdag.

 

Om du vill se magin hända med dina egna ögon kan vi ordna en trevlig resa till vår fabrik, där ditt hus har producerats.

Address

Albybergsringen 116
13769 Österhaninge

Phone

+46 08 559 267 64

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page